Oferte speciale

Povești care modelează comportamentul copilului

Cărți educative

Alege pachetul care crezi că ți se potrivește!​

Alege în funcție de nevoile copilului tău!

Pachetul cititorului începător

Patru moși simpatici îți va învăța copilul o mulțime de lecții de viață: importanța regulilor, răbdarea, dragostea de frate, cunoașterea, lenea, amânarea și multe altele.

Pachetul curajosului

Copilul își învinge temerile alături de personaje și descoperă cum să fie puternic în orice împrejurare. În plus va înțelege că totul este posibil atunci când știi de unde să îți iei resursele potrivite.

Un set de 3 cărți care îți învață copilul despre voință, dorință, perseverență, oportunități.

Pachetul învingătorului

Un set de 4 cărți care îți învață copilul să își depășească temerile, să fie perseverent, să înțeleagă de ce unii oameni pot avea orice, în timp ce alții duc o viață mediocră.

O mulțime de noțiuni utile copiilor: voința, dorința, perseverența,  puterea visului, cum să vezi oportunitățile, cât de importantă este puterea generozității, recunoștința și impactul ei pozitiv.

Cum îți depășești fricile și lupți pentru împlinirea unui vis. Despre puterea recunoștinței, influența generozității, bullying și multe alte lucruri care vor ajuta copilul să înțeleagă cum poți avea succes.

Pachetul eroului

Copilul se va identifica rapid cu personajele și se va simți un erou. Va acumula cunoștințe, va înțelege noțiuni, va afla lecții de viață care îl vor ajuta să aibă soluții în situațiile cu care se confruntă.

Pachetul micului înțelept

Valori explicate pe înțelesul copiilor, astfel ca după parcurgerea textelor cel mic va avea o perspectivă diferită asupra unor lucruri. Impactul cărților se va vedea în comportamentul copilului.

Cele mai vândute povești pentru copii sunt cuprinse astfel într-o carte plină de lecții de viață. Același conținut, dar adaptat special pentru elevii de gimnaziu.

Include: Nocturn și copilul neastâmpăratNu VreauAm curaj!Nu PotNu Știu

O carte din care copiii vor învăța despre una dintre cele mai importante forțe din univers: RECUNOȘTINȚA. De asemenea vor descoperi care sunt sentimentele care otrăvesc organismul, cum să gestionezi un complex de inferioritate și multe alte lucruri utile, prin intermediul unor personaje noi.

 

de ce să comanzi?

Mii de copii sunt fascinați de personajele mele.

Te invit să le descoperi și să i le prezinți copilului tău. 

Iată câteva dintre beneficiile cărților mele educative:

Vrei să știi ce spun cei care mi-au cumpărat poveștile?

Testimoniale

"Noi avem în casă toate cărțile. Fiul meu nu citea deloc, dar când l-a descoperit pe Titi, a crezut că toată seria de cărți este scrisă pentru el. A fost curios, a pus în aplicare, a împrumutat cărțile pe la toți cunoscuții. Am fost uimită că au avut impact. Sunt recunoscătoare pentru ajutorul dat copiilor și nouă părinților"
Corina stan
jurist
"Mulțumim din suflet pt felul în care explicați pe înțelesul copiilor. Băiatul meu a început să imite personajul și acum e mai fericit. Nu mă așteptam să îl influențeze atât de mult."
Alina
Casier
"Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă inspirație. Sincer cartea ÎNVĂȚ DIN GREȘELI a fost ca o bulă de oxigen , fata mea regăsindu-se foarte mult, iar la final concluziile ei m-au uimit și mai mult. Și eu am trecut printr-un divorț și cel mai greu e pt sufletele mici, nu pt noi adulții. Am văzut mari schimbări la ea după lecturarea acestei cărți."
Anonim
mesaj facebook

Vrei să îmi cunoști stilul?

Sunt autoarea a 11 cărți pentru copii, iar activitatea mea este abia la început. Îmi doresc să inspir cât mai mulți copii și să îi ajut să descopere magia cărților.

Când nu am reușit să îl determin pe fiul meu să citească, l-am transformat în personaj. Așa a apărut Titi, cel care învață atâtea lecții utile alături de personaje fascinante precum moșii Nu Vreau, Nu Pot, Nu Știu și Nocturn.

Am luat decizia de a nu fi o simplă scriitoare. Vreau să fiu un ghid pentru fiecare copil care a învățat să citească și o prietenă pentru fiecare mamă preocupată să-și îmbunătățească relația cu propriul copil, în condițiile în care tehnologia devine un dușman redutabil.

Te provoc să intri în joc! Copilul îți va mulțumi mai târziu.

Ajută-ți copilul să descopere lectura!