Mamă în secolul XXI

Cum mi-a venit ideea cărţii?

“Mamă în secolul XXI” este o carte care a luat naştere în urma nenumăratelor discuţii cu voi, mamele micilor mei cititori. Am decis să-mi pun sufletul pe tavă şi să împărtăşesc cu voi frustrările de mamă, piedicile obişnuite, visurile închise în sertar, dorinţele ascunse din sufletul nostru de mamă.
Este o carte de la mamă la mamă, în care cu siguranţă vă veţi regăsi multe dintre voi. Nu este ceva ce se poate povesti. Nu este o poveste, aşa cum v-am obişnuit, ci este mult mai mult de atât. Micii mei cititori ştiu că obişnuiesc să creez poveşti mici în interiorul poveştilor mari, aşa că pe undeva simt că şi această carte intră în tipar. Este desigur stilul meu. Veţi regăsi povestea mea, mă veţi cunoaşte mai bine, dar mai ales cred că vă veţi cunoaşte pe voi în povestea mare. Cred că vă veţi pune întrebări, nu vă veţi lăsa până nu veţi găsi răspunsuri, dar mai ales veţi dori să vă valorificaţi mai mult pe voi.

De ce să o comanzi?

  • “Mamă în secolul XXI” este cel mai frumos cadou pe care ţi-l poţi face ţie
  • este cel mai bun dar pe care i-l poţi oferi unei femei nesigure, cu o viaţă plină de frustrări şi insatisfacţii
  • Pentru că vei obţine o atitudine corectă
  • Pentru că vei avea mai multă încredere în tine
  • Pentru că te vei simţi mânată spre acţiune.

    “Mamă în secolul XXI” este cartea pe care trebuie să o ai în casă. Nu-ţi promit că îţi va schimba viaţa, pentru că nimeni şi nimic nu poate face asta în ceea ce te priveşte, fără ca tu să vrei. Sunt sigură însă că vei avea trăiri cu care nu te-ai mai întâlnit, vei avea noi conştientizări. Ştiu că nu va trece pe lângă tine fără să aibă impact.

Comandă acum la preţul de 41 lei!