Comenzi şi informaţii la numărul de telefon
0721 620 910

Utilizează puterea gândurilor tale... în fiecare zi!

Un program de 8 săptămâni de creştere intensivă în care vei conştientiza şi înţelege viaţa şi mintea. Tu ai puterea de a-ţi atinge scopurile şi de a-ţi împlini visurile, iar scopul meu este să te ghidez şi să te susţin.

Carieră

Felul în care gândeşti te urcă sau te coboară în carieră. Tu ţi-ai descoperit vocaţia sau ai un job doar pentru a-ţi asigura existenţa?

Familie

Ai familia pe care ţi-o doreşti? Dai tot ce ai mai bun din tine sau laşi lucrurile să vină de la sine? Faci promisiuni dar uiţi să le respecţi? Sau, mai grav, dai vina pe job pentru asta?

Sănătate

Ai grijă de corpul tău? Cât preţ pui pe sănătatea ta fizică şi psihică? Ai o alimentaţie echilibrată, faci mişcare sau, dimpotrivă, eşti sedentar şi faci excese? Felul în care trăieşti îţi influențează rezultatele pe toate planurile.

Sufletul tău atrage acel lucru pe care tu îl adăposteşti în secret, acel lucru pe care tu îl iubeşti şi acel lucru de care te temi. Nu atragi ceea ce îţi doreşti, ci atragi ceea ce eşti.

Relaţii şi Viaţă socială

Ai relațiile pe care ţi le-ai dorit? Ai prieteni care te susţin în orice proiect nebunesc? Sau dimpotrivă te descurajează? Ai o viaţă socială activă sau suferi pentru că îţi doreşti una, dar îţi lipseşte timpul?

Dezvoltare personală şi spirituală

Ai o relaţie bună cu tine şi cu Dumnezeu? Fiecare dintre noi trebuie să se preocupe de propria creştere. Cu cât ne oferim mai mult timp, cu atât mai uşor ne va fi să culegem roade bogate.

Timp şi libertate

Ai timp pentru lucrurile care te fac să te simţi bine? Ai sentimentul de libertate? Sau te situezi la polul opus fiind mereu stresat de timp? Dacă azi n-ai mai merge la muncă, ai simţi că îţi lipseşte sau te-ai simţi eliberat?

Ai grijă ce gândeşti, pentru că vei deveni ceea ce ai gândit!

Toate lucrurile pe care reuşeşti să le realizezi, precum şi tot ceea ce nu reuşeşti, sunt rezultatele directe ale propriilor tale gânduri.
Indiferent că vorbim despre carieră, familie, relaţii sau despre oricare alt domeniu, realizările sunt rezultatele gândurilor precis direcţionate.
Dacă nu ai un scop central în viaţa ta, vei fi o pradă uşoară pentru griji, temeri, probleme şi milă de sine.
Fixează-ţi scopul şi transformă-l în punctul central al gândurilor tale.

Te invit să te înscrii într-un program de 8 săptămâni, pe parcursul cărora vei fi ascultat, îndrumat, călăuzit.

Este momentul să îţi analizezi serios viaţa! 

Nu e suficient să vrei. Nu e destul să ştii că poţi. Este obligatoriu să ai un scop şi să acţionezi cu perseverenţă. Este nevoie să înţelegi principiile după care se ghidează oamenii de succes. Este obligaţia mea să îţi arăt calea şi responsabilitatea ta de a face totul pentru a o urma. Eu vreau cel mai mult ca tu să ai succes. Pentru că succesul tău este succesul meu.

Cui se adresează?

Dacă vrei mai mult de la propria viaţă, atunci programul este pentru tine. Dacă ai impresia că uneori eşti nedreptăţit, că cei din jur au mai mulţi bani, mai mult noroc decât tine, o funcţie mai bună sau poate o relaţie mai fericită, atunci ai nevoie de acest program pentru a înţelege cum funcționează mintea noastră şi cum putem să ne atingem scopurile.
Dacă simţi că nu ţi-ai găsit vocaţia, dacă pentru tine locul de muncă este un calvar sau dacă eşti sigur că poţi mai mult, eşti în locul în care trebuie.
Poţi deveni ceea ce gândeşti!

Pe cine vei avea profesor?

Daniela Nica, Nicoleta Fotău şi Paul Martinelli

Nicoleta Fotău

Scriitor, coach

Profesor cu licenţă de predare Empowerment Mentoring pentru studiul “As a man thinketh”. În imagine alături de Daniela Nica şi Paul Martinelli

97 % din oameni nu gândesc

„3% din oameni gândesc. 2% cred despre ei că gândesc. 95% mai bine ar muri decât să gândească.”

George Bernard Show

totul este posibil. poţi fi exact acolo unde te visezi.

Procesul creativ începe cu gândurile pe care noi singuri le lăsăm să pătrundă în mintea noastră. Cei care cunosc principiile şi le aplică, au rezultate controlate, cu mult peste medie pentru că se provoacă permanent mental. Ei sunt deschişi la orice idee nouă, o evaluează, o trec prin filtrul  propriei gândiri şi o pot prelua, renunţând la ideile proprii. Oamenii de succes au mentori şi parteneri de gândire, cu ajutorul cărora au mai multe perspective, soluţii, oportunităţi. În plus sunt, desigur, mai fericiţi.

Oamenii cu cel mai mare succes ştiu să-şi controleze gândurile

Toate experienţele tale anterioare, bune sau rele, au făcut parte din procesul evoluţiei tale, care încă nu s-a încheiat. Îmbunătăţeşte-te pe tine, iar circumstanțele se vor îmbunătăţi de la sine. Abia când te vei conecta cu scopul tău, vei avea rezultatele dorite.

Ghid de aplicare şi de acţiune

Programul include un ghid complet, pentru a-ţi uşura munca.

workbook pentru fiecare săptămână în parte

Pentru a face schimbări, ai nevoie de o autoanaliză completă.

jurnal pentru 30 zile

Îţi vei putea înregistra astfel mult mai uşor progresul.

cartea "As a man thinketh", autor james allen

Aceasta va fi disponibilă în format pdf într-o versiune special creată pentru acest program.

Alege planul tarifar care ţi se potriveşte

Ai varianta de a plăti integral programul “Utilizează puterea gândurilor tale” sau poţi opta pentru plata în două tranşe lunare.

$59

Plată lunar

$99

Plată integral

Ce întrebări trebuie să-ţi pui

Avem 60 000 de gânduri pe zi şi de cele mai multe ori acestea sunt aceleași. Gândim la fel, acţionăm la fel şi avem aceleași rezultate. Uneori e nevoie de cineva să ne scoată din cerc.

Cu toţii creștem cu credinţe care ne limitează. Auzim şi vedem lucruri, pe care apoi le preluăm şi ajung să ne definească. Credem că așa gândim noi. Cât din ceea ce crezi gândeşti cu adevărat?

Gândurile mele se aliniază sau nu scopului meu? Mă conectez cu adevărat cu scopul meu?

Ţi se pare că alţii își împlinesc visurile dar ţie nu îţi iese?

Învaţă să visezi. Dintotdeauna cei visători au salvat lumea. Descoperă cum să ai viziune, cum să învingi circumstanţele şi să îţi transformi visul în realitate. Oricine poate, dar tu îţi doreşti cu adevărat?

Cu toţii avem un potenţial infinit. Şi atunci tu de ce nu ai ajuns încă acolo unde visezi? Sau de ce încă nu eşti măcar pe drumul cel bun? De ce nu eşti dispus să te schimbi? Schimbându-ţi felul în care gândeşti, vei schimba sentimentele, percepţia, aşteptările, oportunităţile, rezultatele. Eşti dispus să îţi împingi permanent limitele tot mai departe?

Ce spun clienţii

"Am acceptat să lucrez cu Nicoleta în acest program experimenţial şi acum pot spune că sunt alt om. Nu aveam deloc încredere în mine şi eram în prag de depresie. Acum mi-am deschis o mică afacere şi am planuri mari."
Maria
Antreprenor
"Obișnuiam să dau vina pe ceilalți pentru tot ceea ce mi se întâmpla. Eram mereu victima atât acasă, cât şi la job. Parcă toate lucrurile urâte mi se întâmplau mie: nu aveam bani, iubitul mă înşelase, luasem vreo 20 kg în greutate, eram un dezastru. Nicoleta m-a zguduit bine şi mi-a arătat adevărata realitate. Acum am o nouă relaţie, mă respect mai mult, am început o afacere şi câştig mai mult decât aş fi crezut. În concluzie se poate."
Iuliana
Bucătar
"Eu am simţit mereu că pot mai mult, dar aveam nevoie de cineva să mă împingă de la spate. Nicoleta Fotău mi-a devenit un fel de partener de responsabilizare. M-a ajutat să mă autodescopăr şi să evoluez. Nu aş fi reuşit de unul singur, pentru că mă demoralizam rapid."
Adrian
Designer
"Am cunoscut-o pe Nicoleta acum mulţi ani şi mi-a fost sprijin în multe momente grele. Nu m-a mirat deloc să aud de acest program întrucât mereu a vrut să îi ajute pe cei din jur. Programul este minunat şi îl recomand tuturor. Efectiv îţi resetează viaţa. "
Lavinia
Fotograf

Utilizează puterea gândurilor tale în fiecare zi!

 

Schimbându-ţi gândurile, poţi schimba rezultatele.

CE INCLUDE PROGRAMUL

"Utilizează puterea gândurilor tale"


MODUL 1

Rațiunea

Caracterul

Efectul gândului asupra circumstanțelor

Efectul gândului asupra corpului

 

 

MODUL 2

Gândul și scopul

Realizările

Viziuni și idealuri

Liniștea sufletească

 

Începe acum să trăiești diferit!