Comenzi şi informaţii la numărul de telefon
0721 620 910

Cine este Nicoleta Fotău?

Cărţi pentru copii

Cărţile pentru copii cu semnătura Nicoleta Fotău au început să prindă tot mai bine la public. Asta nu poate decât să mă bucure şi să îmi demonstreze că sunt pe drumul cel bun.

La început n-am vrut să se ştie cine sunt. Am ales să rămân anonimă, deşi mi se recomanda să las oamenii să asocieze numele cu o imagine.

Când am ajuns la a treia carte publicată, am spus în sfârşit da unor activităţi alături de copii. M-am ferit totuşi de a posta prea mult cu mine, deşi voi, cititorii, cereaţi să vă împărtăşesc mai mult din activităţile mele. Recunosc că nu numai firea mea mai retrasă, ci şi lipsa de timp m-a împiedicat să fac asta.

Cu paşi timizi, am mai împărtăşit cu voi câte o idee, câte o locaţie vizitată, aşa că treptat s-a diminuat ideea de anonimat. Dar cum voi aţi vrut tot mai mult, am ales să mă pliez pe cerinţele voastre.

Cine este Nicoleta Fotău de fapt?

Pentru a răspunde întrebărilor voastre şi pentru a vă lăsa să mă cunoaşteţi mai bine, am acceptat să acord un interviu 101stiri.ro. Grațiela GHEORGHE CARAGICU m-a provocat să vă vorbesc despre activitatea mea de autor, aşa că vă invit să îl urmăriţi dând click aici

Program pentru tineri şi părinţi

În ultima vreme am observat că e nevoie de un program pentru voi, dragi părinţi. Vă place să îmi citiţi cărţile şi să le discutaţi împreună cu copiii voştri, ba chiar mi-aţi cerut să facem ceva împreună pentru a ajunge mai uşor pe aceeaşi lungime de undă cu copiii noştri. Pentru asta este nevoie să umblăm la mentalitate, iar pentru mine chiar este o provocare.

Nu, nu este un program de parenting. Pregătesc un program pentru orice adult care îşi doreşte mai mult de la el însuşi.

Vă voi ţine la curent. Până atunci însă vreau să te întreb ceva:

Tu ai primit EBOOK-UL GRATUIT ?

Înscrie-te în formularul din dreapta şi vei primi automat povestea “Dorinţa, Voinţa şi Perseverenţa”. Ai grijă să confirmi înscrierea şi salvează adresa mea de email la contacte. Îţi voi trimite un email pe săptămână în care te voi ţine la curent cu activitatea mea.

Ai grijă de tine şi de copilul tău şi nu uita că educaţia e mai uşor de făcut ajutată de lectură.

Cu prietenie,

Nicoleta Fotău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post