Termeni si conditii

Termeni generali

Povestipentrucopii este denumirea comerciala a SC MAGIC BOOKS COMPANY SRL, persoana juridica cu sediul in BUZĂU, Car.Broşteni Bl H5, Sc. B, et 1, Ap 27, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J10/151/22.01.2019, avand CUI 40471376, numita in continuare MAGIC BOOKS COMPANY.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului https://povestipentrucopii.ro/, MAGIC BOOKS COMPANY isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Conţinutul site-ului https://povestipentrucopii.ro/ este proprietatea MAGIC BOOKS COMPANY

MAGIC BOOKS COMPANY garantează utilizatorului accesul nelimitat la site pentru comenzi şi pentru informare, dar nu îi dă dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei MAGIC BOOKS COMPANY fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC MAGIC BOOKS COMPANY SRL, si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin în acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizări

În cazul în care observaţi eventuale nereguli, ne puteţi trimite sesizare la adresa de email nf@povestipentrucopii.ro şi veţi primi răspuns în maxim două zile lucrătoare.

Garantia produselor

Toate cărţile comercializate de MAGIC BOOKS COMPANY sunt tipărite la Editura Hoffman pe hârtie de cea mai bună calitate.

Plata şi livrarea

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Pentru comenzile ce depasesc 300 Lei, transportul este GRATUIT

Pentru comenzile mai mari de 500 lei, se va aplica o reducere de 15%.

Plata produselor se poate face prin card bancar, transfer, op sau cu numerar la livrare.

Plata in numerar se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin transfer bancar se va face în baza unei facturi proforme pe care o veţi primi pe email. Livrarea produselor se va face după confirmarea plăţii.

Dacă veţi opta pentru plata cu card bancar, procesarea datelor dvs se face de către NETOPIA mobilPay iar MAGIC BOOKS COMPANY nu stochează nici un fel de informaţii referitoare la cardul dvs.

Livrarea se face prin intermediul companiilor de curierat Sameday, Nemo, DPD. Alocarea curierului cade exclusiv în sarcina MAGIC BOOKS COMPANY.

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul este obligat să notifice MAGIC BOOKS COMPANY referitor la intenţia de returnare. Acest lucru se va face prin trimiterea unui email la nf@povestipentrucopii.ro şi specificarea datelor următoare: numărul facturii, data primirii coletului, suma de returnat (contul în care se vor returna banii).

Costul de transport al coletului retur va fi suportat de client.

Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

 – au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

 – au ambalajul deteriorat sau incomplet;

 – au urme de uzura sau folosire

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.