Comenzi şi informaţii la numărul de telefon
0721 620 910

Povești educative pentru copii

Nicoleta Fotău

Cărţile scrise de Nicoleta Fotău responsabilizează, motivează, dezvoltă mental şi spiritual copilul tău!

Poveștile pentru copii scrise de Nicoleta îți ajută copilul cu:

Personaje care ne
ajută
să creştem frumos.

Texte cu impact pozitiv asupra comportamentului.

Un stil care aduce
mai uşor valorile
spre copii.

Temeri tratate cu umor, noţiuni înţelese şi asumate

citind3

Cărţile pentru copii sunt cea mai frumoasă metodă de a asimila valorile.

Poveştile pentru copii ne captivează imediat, iar personajele ne devin prieteni de nădejde.

Citite împreună cu părinţii, cărţile pentru copii pot fi o terapie sigură, o metodă de autocunoaştere, un pas spre un viitor de succes.

Cărţile pentru copii, pe care le vei găsi pe acest site, nu conţin doar poveşti. Ele sunt îndrumătorul copilului tău, ghidul lui într-o lume cu multe modele greşite.

Cu un strop de umor, ceva magie, o serie de încercări, pentru a ne putea arăta curajul, în cărţi găsim lecţii de viaţă care ne fac mai buni, mai sănătoşi, capabili să ne autodepăşim în fiecare zi.

Cărţile pentru copii  scrise de Nicoleta Fotău te responsabilizează, te motivează, te dezvoltă mental şi spiritual. Pentru că noi toţi ne-am născut cu potenţial infinit, pe care trebuie să îl descoperim.

Ştii deja ce carte vrei? Comandă rapid o poveste educativă!

Nocturn şi copilul neastâmpărat

O carte pentru copiii rebeli, permanent nemulţumiţi, care au impresia că totul li se cuvine.

27 lei

Nu vreau

Titi, eroul poveştii, are obiceiul de a refuza permanent să facă ceea ce i se spune.

39 lei

Am curaj!

Cartea “AM CURAJ!” vine în ajutorul copiilor peste 6 ani şi îşi pune amprenta asupra atitudinii lor.

45 lei

Învăț din greșeli

O poveste despre impactul divortului asupra celor trei frati Alex, Mihnea și Matei, despre bullying, caștigarea respectului, dar și despre oportunitatile din jurul nostru.

52 lei

Micuţa învingătoare

O poveste despre dorinţă, atitudine, împlinirea visurilor, dar mai ales despre perseverenţă.

46 lei

Generozitate

O poveste despre generozitate şi răsplătirea ei, într-o lume tot mai egoistă.

48 lei

Nu Știu

O poveste din care copiii vor afla despre importanța cunoașterii, despre încredere, autoeducație. Alături de Titi copiii își vor pune întrebarea: de ce să mai învăț dacă există Google? Tot alături de el, vor învăța că mereu este ceva util de descoperit.

39 lei

Nu pot!

Cinci lecţii de viaţă din care copii vor afla despre neputinţa fizică, despre lene, superficialitate, amânare, frica de eşec, dar şi despre cum Nu Pot devine cu uşurinţă Eu Pot.

44 lei

Povești pentru copii isteți (11-14 ani)

5 cărți într-una singură. Cele mai vândute cărți sunt acum disponibile și într-un format care se adresează copiilor de la gimnaziu.

49 lei

Aventurile lui Titi fac furori printre copii!

Comandă cele CINCI cărţi din serie (6-12 ani)

Nicoleta Fotău

Despre Nicoleta Fotău

Scriu de când mă știu.

Am studiat la Facultatea de Ziaristică Hyperion din Bucuresti, am lucrat în presă câţiva ani. Am ales apoi să am o afacere proprie, dar dragostea pentru scris nu a dispărut.

Prin copiii mei, m-am întors la povestile copilăriei. Am constatat că nu mă mai regăseam în ceea ce făceam. Am vrut să creez eu povesti, prin care să evadăm din cotidian, dar totodată să ne putem identifica pe noi, cei care ne luptăm zi de zi cu probleme, griji, tehnologie etc.

Scriu povesti din care să putem învăţa, cărţi pe care să le studiem pentru a deveni mai buni decât ieri. Am creat personaje care ne învaţă valorile morale, dar care totodată ne arată cheia dezvoltării noastre personale.

Scriu pentru că vreau să devin cea mai bună variantă a mea si îmi doresc să pot ajuta cât mai mulţi copii să devină viitori oameni de succes.

Scriu din suflet pentru toate sufletele care îsi doresc o crestere armonioasă, pozitivă. Îți recomand să mă descoperi și să te descoperi alături de mine prin intermediul cărții "Mamă în secolul XXI".

De ce să alegi cărțile scrise de Nicoleta Fotău:

Ce spun părinții care au ales cărțile educative pentru copiii lor

Mulțumesc Nicoleta!!!Felicitări pentru tot ceea ce faci!!! Lumea pe care o creezi e minunată. Am citit cu fetița mea (10 ani) cărțile tale, le-am comentat și le-am dezbătut!!!Cărți ca ale tale eu aș pune în bibliografia obligatorie a copiilor și părinților!!!Sper să am ocazia de a te și cunoaște cândva!!!
Gina Chirițescu
Poveștile scrise de doamna Fotău sunt minunate, atractive și de actualitate pentru copiii din ziua de azi. Îmi plac mult.
Mihaela Olteanu
Recomand cu drag aceste cărți. Fetița mea este foarte încântată de ele. Felicitări!
Georgy Georgiana
Ebook gratuit